Ո՞ր սուրճն է ավելի օգտակար

451

2010 թվականին շվեդ գիտնականներն առաջին անգամ ուսումնասիրել են, թե սուրճի պատրաստման եղանակը ինչպես է ազդում սուրճի օգտակար հատկությունների վրա:

Ներկայացնենք օգտակար սուրճ ստանալու մի քանի նախապայման:

Նախ, առավել օգտակար է այն սուրճը, որում կոֆեին կա: Հենց կոֆեինն է նպաստում սթրեսի հաղթահարմանը:

Սուրճը օգտակար է, քանի դեռ դուք որակյալ մթերք եք ուտում և չեք ծխում:

Օգտակար սուրճի ջերմաստիճանը չպետք է գերազանցի 65°С-ը:

Օգտակար սուրճը շաքար չի պարունակում:

Կրակի վրա պատրաստված սուրճն ավելի նախընտրելի է, քան լուծվող սուրճը:

Աղբյուր՝ life.panorama.am

Մեկնաբանություններ